SHB 65 Z 2 Mens Black/blue

1,299.00kr

Dra nytte av Yonex sin kunnskap og skaff deg Power Cushion 65Z 2 Men!

Helt i fra de første 65Z skoene kom, kjennetegner denne Yonex-modellen stabilitet og støtte.

Brukes blant annet av Kento Momota og Kevin Sukamuljo. Stilig fargekombinasjon med sort bunnfarge, og med innslag av blått.

Denne skoen er utstyrt med de beste teknologiene vi finner i dag.

Yonex er kjent for å tilby eksepsjonell demping av sko, og integrerer Power Cushion + foran på foten og i hælen for effektiv støtdemping, samtidig som energien gjenopprettes til neste steg for dynamisk fotarbeid og flytende bevegelser. Power Graphite Lite gir deg mer stabilitet, akkurat som Round Sole på yttersålen. I form av celler garanterer Hexagrip yttersåle maksimalt grep og en levetid over gjennomsnittet, for i timevis med lek.

Det vesentlige elementet i valg av badmintonsko er komfort, og disse skoene er perfekt tilpasset ankelen og foten, og er utstyrt med Toe Assist Shape og Synchro-Fit Insole for perfekt passform, mens skallet inni eliminerer at foten sklir sideveis og at du får optimal bevegelsesfrihet. Meshforet (Double Russel Mesh) og Hole Sole Ventilator utfyller hverandre perfekt for å gi svette transport på rekordtid og alltid holde føttene tørre.  65Z Men 2 er komfortabel og stabil og tiltrekker seg mer enn én!

Nullstill
Varenummer: I/A Kategorier: ,