Astrox 99 2020 Sapphire Navy

1,949.00kr

Ny farge!

Kento Momota og Lin Dan sitt førstevalg!

Astrox-serien er utviklet for spillere som vil ha kraft og skarpe smash. Badmintonracketene i dette sortimentet er utstyrt med NAMD-teknologi som gjør det mulig å feste nanomaterialet direkte på grafittfiberen, slik at skaftet kan lagre energi, og fordele det ved påvirkning.

Racketen lar deg overvinne motstanderen med kraft og bevegelseshastighet.  Denne tydelige angrepsorienterte Astrox 99 har en formet ISOMETRIC ramme designet for å holde de vertikale strengene i samme lengde, samt de horisontale strengene for å gi et bredere treffområde i alle retninger.

Den er også utstyrt med den nye NANOMETRIC som forbedrer bindingsstyrken mellom karbonfibrene, noe som forbedrer soliditeten til skaftet til racketen. Det er helt designet med NAMD, som er et nytt grafittmateriale i første dimensjon. Det forbedrer vedheftet av grafittfibrene og harpiksen ved å feste nanomaterialet direkte i grafittfibre. Konkret gjør dette at akselen kan bøye seg mer mens du lagrer energi og deretter gi denne utrolige eksplosive kraften videre til smashene dine.

Mindre vibrasjoner med Solid Fee Core som absorberer støt ved å fordele dem gjennom racketen for en bedre opplevelse. Dette er den beste racketen designet til dags dato av merket, og har veldig liten luftmotstand.

Takket være teknologier som det supertynne lange skaftet, Aero + -boksen og med Energy boost-hetten, er den gjort mer fleksibel og rask, alt uten å redusere stabiliteten! Faktisk forbedrer den nye T-leddet, laget av en spesiell lett plast kombinert med en epoksyharpiks og et skummingsmiddel, kvaliteten og ytelsen til racketen ved å øke stabiliteten under slag.

Til slutt Rotary generator systemet som bruker motvektsteorien (vekten er fordelt over enden av håndtaket, toppen av rammen og T-skjøten, for maksimal kontroll). Overgangen til neste trekk kan gjøres raskt og komfortabelt. Den kraftige og nyskapende Yonex badmintonracketen vil gi deg full tilfredshet på banen ettersom design og egenskaper er eksepsjonelle.

Alle våre racketer kommer med DK-merking, som garanterer et originalprodukt fra Yonex og den nordiske generalagenten.

 

Farge: Sapphire Navy

Fleksibilitet: Stiv

Balanse: Head heavy

Ramme: HM Graphite /Namd /NANOMETRIC /Tungsten

Skaft: High Modulus Graphite/Namd

Vekt: 4U/20-28 Ibs

Grep: G4

Tension: 20-28 lbs

Strenger: inngår ikke

Etui: inngår ikke

Produsert: Japan

 

Tomt på lager

Varenummer: R18astrox99-1 Kategorier: , ,